Pacient  te nderuar,

Neve na zevendeson ne pushime Praxis Dr. Niederschweiberer dhe Kollegen:

Praxis Neurozentrum I/ Kaflerstraße 8, 81241 München

Telefon: 089 – 88 94 98 20/Telefax: 089 – 88 94 98 222

Në rast emergjence, ju lutem telefonojeni mjekun kujdestar te KVB në Mynih: Telefoni: 116117 ."Kujdes: Ne raste urgjente kontaktojeni Kujdestarin e KVB: 116-117.

Pushimi: ne jemi prej 16.8-06.09.2021 ne pushim.

Info: ne po vaksinojm kunder COVID-19(vEtem pacientet e mij).

Nese keni interesa, atehere lajmerohuni tek ne dhe bejeni nje termin.