Dr. med. Skender Munishi (Uni-Prishtina)
Facharzt für Psychiatrie und Psychotherapie

AMBULANCA PER REFUGJAT NE MINHEN

Prej 01.01.2019:   e mbyllur

Nënë Tereza: "Njëriu lindë për të dashur, dhe tu dashur" 

Ne e detyruam per shkaqe formale-juridike dhe ekonomike ta mbyllim Ambulancen për refugjat


Rruga për tek ne

Më U-Bahn: U2 - Harthof ose Busa: 141/ 170 /171 / 172 (Weyprechtstrasse)

Rruga ne këmbë prej stacionit U-Bahn(Harthof) deri në Praxis - Schleißheimerstr. 427(7-10 min) ose më Bus 141/një stacion(Weyprechtstrasse)Objekti i ordinances: ordinanca është në katin e 2. / Hyrja është mbrapa objektit„Refugjatët e famshëm“„Mirënjohja“

Shumica e refugjateve janë falënderues, paqësor dhe integrues. Ashtu sikur edhe unë.Flyer Ambulanca per refugjat. ketu klikoni per shkarkim
Dr-Munishi-Mutter-Theresa-Flyer.pdf (840.94KB)
Flyer Ambulanca per refugjat. ketu klikoni per shkarkim
Dr-Munishi-Mutter-Theresa-Flyer.pdf (840.94KB)