Dr. med. Skender Munishi (Uni-Prishtina)
Facharzt für Psychiatrie und Psychotherapie

Rruga për në ordinancë

Nëse dëshironi të vini në praktikë me transport publik:

Mund të arrihemi lehtësisht me metro nëpërmjet U2-Harthof. Nga atje, praktika mund të arrihet në këmbë për rreth 6 deri në 8 minuta. Praktika është në katin e dytë (pa ashensor, hyrja është në katin e pasmë/poshtë në Raiffeisenbank Nord). Autobusët e mëposhtëm ndalojnë para praktikës: 141/170/171 dhe 172 (Weyprechtstrasse).