Dr. med. Skender Munishi (Uni-Prishtina)
Facharzt für Psychiatrie und Psychotherapie

Info

Pacient të nderuar,

"Pushimi":  25.03.2024 bis 05.04.2024
                    20.05.2024 bis 24.05.2024
                   19.08.2024 bis 06.09.2024
                    04.11.2024 bis 08.11.2024
                   23.12.2024 bis 06.01.2025

          

Neve na zevendeson ne pushime Praxis Dr. Niederschweiberer dhe Kollegen:

Praxis Neurozentrum I/ Kaflerstraße 8, 81241 München
Telefon: 089 – 88 94 98 20/Telefax: 089 – 88 94 98 222

Në rast emergjence, ju lutem telefonojeni mjekun kujdestar te KVB në Mynih: Telefoni: 116117 .

'Pushimi: ne jemi prej 22.05.2023 deri 30.05.2023 ne pushim.


Jam i lumtur të ju njoftoj se në vitin 2022 kam botuar dy libra shkencor në gjuhën time amtare (shqip).


Libri i parë: “Psikotrauma dhe stresi post-traumatik” (Psikotrauma dhe stresi posttraumatik) trajton psikotraumën dhe pasojat e saj psikologjike. Libri është i dedikuar për profesionistët (mjekë, psikiatër, psikologë, edukatorë socialë dhe të tjerë) që punojnë me njerëz të traumatizuar. Pas traumës (luftë, dhunë familjare dhe seksuale, aksidente, fatkeqësi natyrore dhe të ngjashme) njerëzit kanë absolutisht nevojë për ndihmë profesionale dhe kompetente për të përballuar traumën dhe pasojat e saj.

Promovimi u mbajt më 2 janar 2022 në Kolegjin UBT në Prishtinë. Këtë e ka transmetuar edhe televizioni madhështor RTK (mund të shihet edhe në YouTube)më 9 nëntor 2022 në emisionin “Kronika e Librit”.
Libri  kushton 25,00 € dhe i dyti 15,00 € nëse librat blihen në ordinancën time.
Nëse porositet online (Ebay), duhet të përfshihen kostot e transportit.

Libri i dytë: Këshilla/Trauma dhe përballimi i saj (Keshilla/Trauma dhe perballimi i saj) u dedikohet atyre që kanë pësuar trauma. Në këtë mënyrë, të prekurit mund të zhvillojnë burime apo kompetenca autodidaktike për të kuptuar dhe përballuar traumën, rrjedhën dhe trajtimin.Librat mund të blihen edhe në ordinancën time ose në Ebay.

Libri kushton 15,00 € nëse libri blihet në ordinancën time.
Nëse porositet online (Ebay), duhet të përfshihen kostot e transportit.


Info: Kam kënaqësinë t'ju njoftoj përsëri se kam arritur të botoj librin tim të tretë në gjuhën time amtare në tetor 2023: "Rifitimi i lirise" ("Rifitimi i lirisë"). Libri përshkruan në detaje një proces të psikoterapisë dhe ndihmon të prekurit ose të afërmit e tyre në menyrë autodidakte për të përballuar traumën. Është një histori suksesi, si të kapërcejmë frikën dhe traumën përmes psikoterapisë. Pacientja arriti të çlirohej nga trauma dhe “pengmarrja” e saj përmes psikoterapisë. Ai që punon gjithashtu fiton.